Tāpēc nav brīnums, ka dziedātājas apģērbs, aksesuāri un citas personīgās piemiņas lietas no viņas Kamdentaunas mājokļa skapja un plauktiem izsolē pārdotas par vairāk nekā 3,5 miljoniem eiro. Kā ziņo ārvalstu masu mediji, kopumā izsolē Losandželosā, ASV, pārdoti 800 priekšmeti. Visi ienākumi no izsoles nonāks Eimijas Vainhausas vecāku dibinātajā fondā, kas palīdz jauniešiem ar atkarību problēmām.

Fotostāstā aplūkosim dažas šīs iekārojamās lietas tuvāk un uzzināsim to cenu!

"Nauda, ko mēs saņēmām par Eimijas Vainhausas apģērbu un privātajām lietām, ir summa, kādu bijām ieguvuši iepriekšējās izsolēs par tādiem cilvēkiem kā, piemēram, Mereilina Monro, tāpēc varam droši apgalvot, ka Eimija pasaulei ir tāda pati ikona kā Merilina Monro," atklāj "Julien`s" izsoļu direktors Martins Nolans. "Pasaule pazaudēja Merilinu par agru. Mēs zaudējām arī Eimiju 27 gadu vecumā. Tāpēc es domāju, ka cilvēki cenšas saglabāt atmiņas un ļoti vēlas iegūt kaut ko savā īpašumā, lai saglabātu ikonu mantojumu..."

Tāpēc nav brīnums, ka dziedātājas apģērbs, aksesuāri un citas personīgās piemiņas lietas no viņas Kamdentaunas mājokļa skapja un plauktiem izsolē pārdotas par vairāk nekā 3,5 miljoniem eiro. Kā ziņo ārvalstu masu mediji, kopumā izsolē Losandželosā, ASV, pārdoti 800 priekšmeti. Visi ienākumi no izsoles nonāks Eimijas Vainhausas vecāku dibinātajā fondā, kas palīdz jauniešiem ar atkarību problēmām.

Fotostāstā aplūkosim dažas šīs iekārojamās lietas tuvāk un uzzināsim to cenu!

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X