Sauls Kanelo Alvaress tiek uzskatīts par vienu no pasaules labākajiem un veiksmīgākajiem bokseriem. Neatkarīgi no svara kategorijas boksa statistikas portāls "BoxRec" viņu labāko sarakstā ierindo pašā spicē. Spilgts viņš ir boksa ringā, un raibi izvērsusies dzīve ārpus tā. 31 gada vecumā Kanelo ir tēvs četriem bērniem no četrām dažādām dāmām.

Meksikas superzvaigzne, kuram izaicinājumu met Mairis Briedis, cīņai norādot "jebkurā laikā, jebkurā vietā", pavisam nesen pārrakstīja boksa vēsturi. Sestdien Lasvegasā Kanelo kļuva par vēsturē pirmo otrā vidējā svara kategorijas bokseri, tiekot kronēts par absolūto čempionu šajā divīzijā.

Cik iespaidīgi izskatās Kanelo boksa CV, tikpat iespaidīgs ir arī viņa raibais dzīvesstāsts, kas ievērojami retāk nekā sportiskie panākumi nonāk līdz TV ekrāniem, preses sleju virsrakstiem.

Bērnībā Kanelo cieta no saviem vienaudžiem rudās matu krāsas (māte ir īru izcelsmes) dēļ, kas Meksikā nav bieži sastopama. Viņu apsaukāja, par viņu ņirgājās un visādi citādi dabūja uzņemt dažādas negācijas. Pateicoties fanātiskajam ģimenes atbalstam, sevišķi tēva gādībai, pamazām sākās Kanelo ceļš pretī zvaigznes statusam. Tas nebija rožlapām kaisīts, no jaunieša prasīja daudz, īpaši jau psiholoģiskajā plāksnē...

Nopietni boksam Kanelo pievērsās 15 gadu vecumā. Viņš progresēja tik strauji, ka tēvam un gados vecākajam brālim radās grūtības piemeklēt pienācīgus sāncenšus. Tagad, kad viņš ir viens no populārākajiem sportistiem Meksikā un viens no turīgākajiem sportistiem, ir pateicību parādā daudziem, kuri ticēja jaunieša spējām izsisties.

Attīstoties profesionālajai karjerai, Kanelo visai agrā vecumā pārcēlās uz Ameriku. Ātri vien viņš kļuva ļoti populārs un pazīstams, tostarp daiļā dzimuma vidū. Tas ietekmēja viņa privāto dzīvi, un viņš nespēja pretoties kārdinājumiem. 2010. gadā viņš saderinājās ar Meksikas skaistuma karalieni Marisolu Gonzalesu Kasasu, bet attiecībām drīz vien pienāca beigas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp