Nacionālās apvienības valdes loceklis un Saeimas deputāts Jānis Iesalnieks allaž izcēlies ar kolorītiem novērojumiem un amizantiem izteikumiem. Nedaudz žēl, ka tviterī deputāta kungs mani nobloķējis, jo sekot līdzi viņa prātulām dažkārt bija aizraujošāk, nekā skatīties filmu “Stulbs un vēl stulbāks”.

Piemēram, iepriekš Jānis bija mūsu portālu nosaucis par melu un propagandas kantori un miskasti, bet LTV Ziņu dienesta korespondentam un Latvijas Žurnālistu asociācijas valdes priekšsēdētājam Iļjam Kozinam ieteicis doties atpakaļ uz roģinu.

Laiks gājis uz priekšu un ir skaidrs, ka ar veciem apvainojumiem nākamajās vēlēšanās pie atkārtota mīkstā mandāta netikt, tāpēc jāatrod arvien jaunus naidniekus. Un kas gan varētu būt loģiskāk un krietnam politiķim cienīgāk, kā uzbraukt kādam no partiju apvienības, ar kuru paša pārstāvētais politiskais spēks kopā veido valdību un ir koalīcijā Rīgas domē?

Tad nu, lūk – pandēmijas karstākajā brīdī, kad slimnīcas pārpilda arvien jauni saslimušie un informācija liecina, ka vairākums no tiem ir krievvalodīgie, Rīgas dome izplatīja video, kurā vairāki deputāti aicina iedzīvotājus vakcinēties. Un šis aicinājums izteikts krievu valodā.

Protams, Jānis ir Jānis, tāpēc šo Rīgas domes mēra un zemessarga Mārtiņa Staķa sociālajos tīklos ievietoto video komentēja šādi te: “Labāk uzdejo kazačoku ar saviem jaunajiem draugiem no Krievu savienības, pseidozemessarg.”

Komentāri (4)CopyLinkedIn Draugiem X