Bijušais Čipendeilu dejotājs Rīds Skots lieliski pavadīja laiku Blekpūlā, Anglijā, kur uzstājās kopā ar vīriešu striptīzdeju trupu “Adonis”, kad pēkšņi viņu pārtvēra divi uzvalkos tērpti vīri no FIB un paziņoja – tava dzīvība ir briesmās.

1991. gada jūlijā FIB pārtvēra zvanu, kurā atklājās, ka Skotam un vēl diviem dejotājiem no grupas “Adonis" draud briesmas dzīvībai – slepkavam bija plāns viņus nogalināt ar nāvējošu cianīda devu.

“Es nespēju noticēt, ka tas patiešām notiek. Ka kāds to varētu man nodarīt. Bet, līdzko es to sāku aptvert – ka kāds mani mēģina nogalināt –, es uzreiz zināju. Tas noteikti ir Banerdžijs.”

Somens (Stīvs) Banerdžijs bija vīriešu dejotāju grupas Čipendeili radītājs.

Pagājušā gadsimta 80. gados vārds “čipendeils” bija sinonīms akmenscietai vēderpresei un vīriešu striptīzdejotājiem. Bet aiz stringu biksītēm un kakla tauriņa slēpās skandāli, kas ietvēra skaudību un slepkavību. Čipendeilus zina visi, tomēr to, kas stāv aiz seksīgiem, ieļļotiem ķermeņiem, - vien retais. Šis ir stāsts par to, kā ambiciozi, egoistiski un greizsirdīgi vīrieši, kuri cīnījās par varu un īpašumtiesībām, traģiski viens otru iznīcināja.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp