11. novembrī Lāčplēša dienā internetā tika publicēts "Mirdzēt vai dzist..." dziesmas videoklips, kurā piedalās vairākas sabiedrībā atpazīstamas personas, kas publiski ir pret Covid-19 obligātu vakcināciju. Viena no personām, kas piedalījusies videoklipā, ir Latvijā pazīstamais hokejists Kaspars Daugaviņš, kurš sarunā ar TVNET izskaidroja līdzdalību projektā un pauda savu nostāju vakcinācijas jautājumā.

Dziesmu izpilda Gaitis Lazdāns un "Brīvo Cilvēku Balsis". Dziesmas tekstā tiešā veidā nav pausta nostāja Covid-19 vakcinācijas jautājumā, taču videoklipā parādās vairākas Latvijā pazīstamas personas no dažādām profesijām, kuras iestājas pret vakcinēšanos.

Sociālajos tīklos sporta saime neviennozīmīgi komentējusi hokejista Kaspara Daugaviņa dalību dziesmas videoklipā. Tiek interpretēts, ka sportists, kurš vairākos turnīros ir bijis Latvijas izlases kapteinis, ir pret Covid-19 vakcinēšanos.

"Ar mani sazinājās paziņa Elīna Nagliņa, kura ir viena no projekta kūrētājām. Viņa nodarbojas ar visu organizatorisko pusi. Pazīstu viņu kopš 17-18 gadu vecuma. Viņa man uzrakstīja un vaicāja, vai varu uzfilmēt piecu sekunžu klipu un pasmaidīt kamerā," pastāstīja Daugaviņš.

"Pēc tam runāju ar dziesmas autoru Gaiti Lazdānu. Viņa doma bija tāda - ...

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp