Slampa! Paklīdene! Padauza! Nimfomāne! Diez vai šādus "titulus" tumšmatainā sieviete ar smalkajiem sejas vaibstiem varēja iedomāties klaji saņemt no Lielbritānijas tautas un galvenā tiesneša, jo sevišķi zinot, ka viņa bija augstdzimusi aristokrāte. Tomēr tieši tā arī notika - pēc 1963. gadā notikušās skandalozās šķiršanās lietas tiesā, kur tika publiskoti sievietes īpaši privāti ieraksti dienasgrāmatā un kailfoto ar mīļākajiem, Ārgilas hercogiene tapa par visu laiku "neķītrāko un nīstāko hercogieni". Šis ir notikums, kas šokēja ne vien karaliskās aprindas, bet visu Lielbritāniju! 

Mārgareta vienmēr ievērojusi dzīves moto "Ej gulēt agri un bieži" ("Go to bed early and often"). Daudzi zināja, ka Mārgareta savus mīļākos sāka jau pieņemt pulksten 9 rītā, jo, viņasprāt, seksam vienkārši nebija nepiemērota laika!

Savos seksuālajos piedzīvojumos Mārgareta deva priekšroku veiksmīgiem vīriešiem. Viņu vidū bija "Lehman Brothers" investīciju baņķieris Džozefs Tomass, Metropolitēna mākslas muzeja kurators Teodors Ruso, dziedātājs Moriss Ševaljē, komiķis Bobs Houps un daudzi citi. Taču skaistules dzīvē neviens tā arī ilgi neuzkavējās.

Viss mainījās, kad Mārgareta satika Duglasu Kempbelu, Ārgilas hercogu. Tobrīd tā šķita liela veiksme viņiem abiem. Nabadzīgais aristokrāts "iemīlēja" miljonāra mantinieces statusu, bet viņa - īsto grāfa titulu. Un jau 1951. gada 22. martā Mārgareta un Duglass apvienoja savus sapņus, parakstot laulības apliecību. 

Kas to būtu domājis, ka šī laulība beigsies ar milzīgu skandālu un aptraipītu hercogienes reputāciju visas britu tautas acīs... 

Pirmo reizi vēsturē "Polaroid" uzņemtās fotogrāfijas tika iesniegtas kā pierādījums laulības pārkāpšanai. Šie skandalozie foto kadri, kā arī Ārgilas hercoga paziņojums, ka viņa sieva bijusi "nimfomāne, jo gulējusi ar 88 mīļākajiem", beidzot pārliecināja tiesnesi par šīs sievietes vainu. Viņš Ārgilas hercogieni publiski raksturojis kā "seksa izvirtuli" un "slampu", kuras seksuālo apetīti var apmierināt tikai vīriešu pūlis. Kā tas viss notika?

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X