Spriežot pēc retorikas, Vestards Šimkus jaunāko informāciju smeļas nevis ziņu portālos, bet gan vakcīnrealitātes un līdzīgās grupās vietnē “Telegram”. Līdz ar to neloloju īpaši augstas ilūzijas par to, ka mans vēstījums sasniegs mākslinieka acis un ausis. Bet nu – nav jau arī tā, ka turpmākais saturs būs ļoti glaimojošs.

Daudziem noteikti nebūs noslēpums, ka talantīgais latviešu pianists šī gada 30. novembrī savā facebook profilā dalījās ar satraucošu ierakstu, kura nosaukums vēstī: “ŠĪS ROKAS VAIRS NEDRĪKST DARĪT SAVU DARBU”. Jo tās ir saslēgtas rokudzelžos, jūs vaicāsiet? Nebūt ne.

Mākslinieks esot spiests pārtraukt savu profesionālo darbību, jo, redz, – nevakcinējušies mūziķi vairs nedrīkst publiski uzstāties. Jo, Vestardaprāt, ir pilnīgi normāli sapulcēt pilnu zāli vakcinētu klausītāju, kas par koncertu maksā labu naudu, kamēr viņš pats sabiedrības veselības labā nav darījis pilnīgi neko.

Pat vēl vairāk – iepriekš koncertā ar pilnībā vakcinētu publiku viņš bija teicis uzrunu par cilvēku diskriminēšanu un to, ka vakcīnas ir eksperimentālas. Ja šī nav pati sliktākā tēmas izvēle konkrētas publikas priekšā, tad es nezinu, kas ir. Varbūt vienīgi uzruna par modernākajām cūku kaušanas tendencēm un gardāko kotlešu receptēm, uzstājoties uz skatuves vegānu festivālā.

Komentāri (36)CopyLinkedIn Draugiem X