Problēmas loģistikā ir aktuālas, šogad skārušas visu pasauli un ļoti lielu daļu nozares. Tās radījušas arī "alkohola krīzi" Eiropā, jo šeit vērojams daudzu populāru dzērienu trūkums. Arī Igaunijā šādas grūtības ir bijušas, taču tās izdevies novērst, vēsta "Postimees". 

Vienai no Madrides senākajām kafejnīcām, "Comercialis" ar tās marmora kolonnām un dekoratīvajām lustrām, jau izsenis izdodas piesaistīt tūristus un vietējos iedzīvotājus. Taču pašlaik šajā kafejnīcā trūkst daudzu populāru dzērienu.

"It ļoti grūti saņemt preces. Ir teju neiespējami atrast atsevišķus džina zīmolus, tekilu un viskiju. Deficīts ietekmē ļoti daudzus starptautiski zināmus zīmolus, par kuriem mēs nekad nevarējām iedomāties, ka šie dzērieni vairs nebūs pieejami," sacīja kafejnīcas menedžeris Rauls Garsija.

"Comercialis" nav vienīgā kafejnīca, kas saskaras ar šādām problēmām. Piegāžu ķēdēs ir problēmas, ko radījusi pandēmija, un līdz ar to bāri, naktsklubi un citas izklaides iestādes visā Spānijā jūt grūtības ar alkohola plauktu aizpildīšanu. Pieprasījums ir, jo oktobrī Spānijā tika mīkstināti ar pandēmiju saistītie ierobežojumi. Tomēr šāda situācija nav patīkama - it īpaši valstī, kur sociālā dzīve koncentrējas ārpus mājas, kad lielas cilvēku kompānijas pulcējas, lai kopīgi paēstu vakariņas un pēc tam arī iedzertu.

Komentāri (4)CopyLinkedIn Draugiem X