Nākamā gada janvārī klajā nāks 10 stundu garš televīzijas A&E dokumentālais seriāls ""Playboy" noslēpumi" (Secrets of Playboy), kas sola atklāt neglaimojošo patiesību par "Playboy" impēriju. Jau tagad "Playboy" dibinātāja Hjū Hefnera (1926-2017) draudzenes un slavenās "Playboy" mājas iemītnieces atklāj ļoti tumšus faktus par dzīvi savrupnamā. 

Ilggadējā Hefnera mīļotā sieviete un "Playboy" savrupnama iemītniece Holija Medisone dokumentālajā seriālā atklāj: "Es jutos tā, it kā būtu iekļuvusi aplī, kurā notiek pretīgas lietas, un es nezinu, ko man iesākt."

41 gadu vecā Medisone atklāti runā par garīgām un emocionālām ciešanas, ko viņa piedzīvoja laikā no 2001. līdz 2008. gadam, būdama kopā ar Hefneru.

"Es nonācu līdz punktam, kad salūzu no šī spiediena un fakta, ka man lika izskatīties tieši tādai pašai kā visām citām," stāsta Medisone, kura ne tikai dzīvoja kopā ar Hefneru, bet arī bija viena no trim viņa mīļotajām, kura filmējās kanāla E! realitātes šovā "The Girls Next Door".

Blondīne atzina, ka pēc sešiem mēnešiem, ko pavadīja, dzīvojot līdzās "zosu baram" ar vienādām frizūrām un vienādu ķermeņa uzbūvi, viņa patvaļīgi nogrieza savas garās matu cirtas, lai celtu pašapziņu.

Tas gan nav paticis Hefneram. "Es atgriezos atpakaļ ar īsiem matiem, un viņš vienkārši...

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp