Jāteic, ka pēdējā gada laikā latvieši ir kļuvuši par ļoti prasmīgiem mākslas pazinējiem un kritiķiem. Vispirms ļoti veikli atmaskojām sātanismu un izvirtības Brektes murālī, bet jau nedaudz vēlāk atklājām slēpto vēstījumu Rīgā izvietotajos Lāčplēša dienas apsveikumos – tajos bija attēlotas Georga lentes!

Pagājis vēl kāds laiciņš, tomēr asā mākslas kritiķu acs nebūt nav iemigusi. Tā joprojām ir modra un gatava stāties pretīm ikkatram mēģinājumam ar tā saucamās mākslas palīdzību iedragāt latvisko dzīvesziņu, lai mūs lēnā garā sodomizētu vai pārkrievotu.

Tad nu, lūk – uz Ziemassvētkiem Rīgas pilsētas vadība nolēma raidīt kārtējo spļāvienu latviešu sejās. Tas bija titulbildē redzamais apsveikums it kā Ziemassvētkos. Tomēr plakātā izmantotā zilā krāsa neļaus samelot, ka patiesībā tas ir apsveikums nevis visiem rīdziniekiem, bet tikai krieviem. Ne velti – pie latviešu bērniem Ziemassvētku vecītis ierodas tērpies sarkanās drānās, gluži kā Coca-Cola reklāmās, kamēr krievu bērnus apmeklē zilā kostīmā tērpies Дед Мороз.

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X