Pasaule nemierā, bet Tīģeris gatavojas lēcienam. Astroloģe par gaidāmo (2)

Foto: shutterstock.com
Guna Kārkliņa
, sertificēta astroloģe
CopyLinkedIn Draugiem X

Jaunajā 2022. gadā planētas sola nedaudz vairāk gaišuma. Pasaulē joprojām nemierīgi, aktuālas globālās tēmas, tomēr cilvēkos lielāks optimisms, jo planētu kombinācijas ir mazliet tīkamākas nekā 2020. un 2021. gadā. Ja ticam austrumnieku leģendām, tad šī gada valdnieks Melnais Ūdens Tīģeris mudinās jauniem izaicinājumiem un izrāvieniem.

Bet – par visu pēc kārtas. Uz riskiem un iespējām varam palūkoties no dažādiem skatupunktiem.

Pasaulē pārmaiņu procesi turpināsies

Kaut arī planētu kombinācijas ir pozitīvākas nekā divos iepriekšējos gados – pasaulē joprojām nemierīgi.

Lielie debesu spēlētāji – Jupiters, Saturns, Urāns, Neptūns, Plūtons - neļaus atslābt.

Eksistē tāds novirziens kā mundānā astroloģija, kas pēta un prognozē globālus notikumus. Tiek ņemti vērā iepriekš minēto planētu cikli, kas mēdz ilgt gadiem un pat gadu desmitiem.

Jau 2008. gada nogalē Plūtons (kas pēc astronomu lēmuma 2006. gadā tika ierindots pundurplanētu satusā, bet astroloģijā joprojām tiek uzskatīts par jaudīgu enerģijas nesēju) nonāca Mežāža zodiaka zīmē, un atradīsies tur līdz 2024. gada janvārim (ar vienu izņēmuma periodu).

Mežāža zodiaka zīme ir stabila un konservatīva. Astroloģijā tās aizbildniecībā ir likumi, valstiskās struktūras, tradīcijas, arī būvniecība, nekustamais īpašums u.c. Plūtons savukārt ir lielais transformators,

noteiktās kārtības un tradīciju irdinātājs. Šī kombinācija veicina pārmaiņas jomās, kas šķitušas stabilas un nesatricināmas.

Kopš Plūtona nonākšanas Mežāzī daudz kas noticis, daudzās sfērās mainījusies ierastā lietu kārtība, sistēmas, tradīcijas, robežas. Pirmo reizi ASV vēsturē par valsts prezidentu

tika ievēlēts afroamerikānis – Baraks Obama, Kosovas parlaments pasludināja neatkarību no Serbijas, Gruzija izstājās no NVS, Turcijas bruņotie spēki iebruka Irākā. Pavisam nesen – talibu nākšana pie varas Afganistānā, Lukašenko režīma diktatūras plosīšanās u.c.

Atskatoties vēsturē – 16. gadsimtā, kad Plūtons atradās Mežāzī, Eiropā uzplauka un līdzšinējo Baznīcu sašķēla Mārtiņa Lutera reformācijas kustība, savukārt Amerikas kontinentu skāra spāņu kolonizācijas vilnis.

Vairākas planētu kombinācijas patlaban sakrīt ar tām, kas bija laikā, kad pasaule cīnījās ar Lielās depresijas sekām un Eiropā nostiprinājās autoritārie režīmi (1934.–1942.).

Varam prognozēt, ka varas un sistēmu maiņas pasaulē turpināsies. Jā, arī radīsies kādi jauni partnerības veidojumi. Var aktualizēties dažādi robežu un teritoriju jautājumi, uzliesmot nemieri saistībā ar ietekmes pārdali.

Kas gaidāms Latvijā

Katrai valstij tāpat kā cilvēkam vai uzņēmuma ir sava astro karte (ja zināms izveidošanas datums). Latvijas horoskopu veidoju uz proklamēšanas brīdi 1918. gada 18. novembrī.

Mūsu valsts horoskops ir sarežģīts, un tajā iezīmējas pretstāve pret tautu un valsts varas struktūrām. Taču ļoti pozitīvas planētu kombinācijas kultūras un sporta nozarē, varam sevi lieliski parādīt pasaulē ar saviem gaišajiem prātiem tehnoloģiju un zinātnes jomās.

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu