Pagājušā gada rudenī kantridziedātāju Linitu Mediņu vērojām TV šovā "Saimniece meklē vīru". Tiesa gan, ne jau mīlestības meklējumos, bet gan jaunu izjūtu un piedzīvojumu alkās viņa piedalījās šovā. 

​Linita nedzīvo pēc novecojošiem stereotipiem, ko arī apliecina fakts, ka reiz bija precējusies ar 14 gadus jaunāku cilvēku. Līdz ar šķiršanos no vīra pielikts punkts arī rožu biznesam, taču viņa sākusi liet sveces un reizēm arī ielūkojas, ko vēsta Taro kārtis. No milzīgā piedāvājuma nevēlas izvēlēties otru pusīti, lai tikai būtu līdzās. Līdzvērtīgu partneri viņa atpazīs pēc silta, uzticības pilna un atbruņojoša skatiena.

Klik: Vai esat dzirdējusi, ka tiekat dēvēta par latviešu Dolliju Pārtoni? Vai jums nav nekas iebilstams, ka tiekat salīdzināta ar amerikāņu kantrimūzikas dziedātāju, dziesmu tekstu autori un komponisti?

Linita Mediņa: Jauki! Man nav nekas pretī, jo šī dziedātāja ir ļoti harismātiska un ar savu balsi un šarmu ieguvusi pasaules slavu. Un pats svarīgākais - viņai ir stabila laulība visa mūža garumā un ļoti daudz mūzikas ierakstu.

Piedaloties TV šovā "Saimniece meklē vīru", jūs patiešām meklējāt mīlestību?

Atbildēšu īsi un konkrēti, tā, lai nevienam vairs nerodas jautājumi šajā sakarā.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp