Latviešu uzņēmēja, mūzikas ierakstu kompānijas "Mikrofona Ieraksti" un Latvijas Mūzikas producentu apvienības valdes priekšsēdētāja Elita Mīlgrāve beidzamā laikā lielākoties dzīvo siltajā un saulainajā Tenerifē. Kopš pasaulē kovids ieviesis savas korekcijas, biznesa un darba lietas var veikt attālināti no jebkuras pasaules vietas, kur vien pieejams internets.

Latviešu uzņēmēja, mūzikas ierakstu kompānijas "Mikrofona ieraksti" un Latvijas Mūzikas producentu apvienības valdes priekšsēdētāja Elita Mīlgrāve beidzamajā laikā lielākoties dzīvo siltajā un saulainajā Tenerifē. Kopš pasaulē kovids ieviesis savas korekcijas, biznesa un darba lietas var veikt attālināti no jebkuras pasaules vietas, kur vien pieejams internets.

Sarunā ar TVNET Elita stāsta, kā atklājusi sev jaunu nodarbošanos, ar ko pelnīt iztiku, kad viss apstājies izklaides industrijā un arī "Mikrofona ieraksti" ir pasīvi. Tāpat arī mazliet pavērām priekškaru 26. februārī gaidāmajam lielajam mūzikas notikumam "Zelta mikrofons", kas arī šogad notiks šaurā lokā bez skatītāju klātbūtnes.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X