Kalsns stāvs, tumši loki zem acīm, neformāls ģērbšanās stils, tetovējumi un marihuāna - tieši tāds pirmais iespaids rodas par komiķi, arī aktieri, scenāristu un producentu Pītu Deividsonu. Skaidrs, tātad kārtīgs sliktais puisis, un meitenēm tādi patīk. Taču, tuvāk pavērojot vīrieša uzvedību un izturēšanās manieri, viņš ne tuvu nav Džeimsa Dīna tipāžs, bet drīzāk pāraudzis pusaudzis. Tad kā, pie velna, ir iespējams, ka viņa draudzeņu sarakstā ir atrodamas tādas pievilcīgas būtnes kā dziedātāja Ariana Grande, aktrise Keita Bekinseila un nu jau arī sabiedrības dāma, realitātes šova zvaigzne un uzņēmēja Kima Kardašjana?

Pīta Deividsona traģiskais dzīves stāsts

Deividsons ir nācis no Ņujorkas štata "atpalikušākā" rajona, kā viņš pats raksturo Steitenailendas salu. "Nonākt Steitenailendā ir tāpat kā ar laika mašīnu atgriezties atpakaļ 1980. gadā. Viss ir tāds pats, principā vienkārši pilns ar itāļu restorāniem visapkārt. Visi ir iesīkstējuši savos uzskatos un paradumos. Tas ir reizē apburoši un skumji," Deividsons izteicās 2020. gadā, piedaloties "Hot Ones" raidījumā. "Tūristiem būtu jāapmeklē Steitenailendas izgāztuve, jo tieši tur ir atrodama īstā vēsture – sarūsējušas hondas un satrūdējuši līķi."

Tomēr traģiskākais notikums viņa liktenī nebija vis piedzimšana konkrētajā rajonā, bet gan 2001. gada 11. septembris.

Pīta tēvs, trīsdesmit trīs gadus vecais ugunsdzēsējs Skots Deividsons todien pēdējo reizi tika redzēts pildām savus darba pienākumus, ieejot Pasaules tirdzniecības centra viesnīcas kompleksā. Pēc mirkļa teroristu pašnāvnieku grupas nolaupītā un vadītā lidmašīna ietriecās blakus esošajos Dvīņu torņos, iznīcinot arī viesnīcu.

Portālā "Grunge" publicētais raksts ziņo, ka Pīts Deividsons bija septiņus gadus vecs un atceras šo notikumu kā sajūtu, ka uz mūžu ir zaudēts labākais draugs. Par piemiņu viņš ikdienā nēsā ķēdīti ar kulonu, kurā iegravēts Ņujorkas ugunsdzēsēju departamenta simbols un skaitlis 8414, kas bija viņa tēva žetona numurs. Žetona numurs ir arī viens no slavenā komiķa tetovējumiem.

Traumatiskā pieredze tik agrīnā vecumā atstāja Deividsonu apjukušu un satriektu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp