Nacionālās hokeja līgas (NHL) kluba Sanhosē "Sharks" un Evandera Keina attiecības vairs nav glābjamas. Kanādiešu uzbrucējs kritis grēkā... Ko tad Keins, kurš karjeras laikā hokeja mekā iekrājis vairāk nekā 500 rezultativitātes punktus, ir sastrādājis, ka NHL ģenerālmenedžeri domā, kā savās rokās nedabūt šo sprāgstošo bumbu ar laika degli?

Vēl pirms ierašanās NHL hokeja zvaigzne nebija sevi apliecinājis kā disciplinētāko sportistu, bet pēdējiem nedarbiem bijis tāds efekts, ka tīkotāju loks pēc 30 gadus vecā uzbrucēja pakalpojumiem ir sarucis līdz minimumam.

Notikumi ar Keinu aizsākās 2019. gadā, kad bijusī sieva un divu bērnu māte Anna tiesā iesniedza šķiršanās pieprasījumu. Neilgi pirms tam hokejists esot gribējis sievu izvarot. Šo situāciju vēl drūmāku padara arī tas, ka šis akts esot noticis pēc viņu divus mēnešus vecās meitas bērēm.

"Pēc pāris dienām Evanders atkal gribēja mani izvarot. Es protestēju, jo to nevēlējos," izteicās hokejista bijusī sieva Anna. Keina advokāts pilnībā šos zvērīgos argumentus noliedz un izteicās, ka sieva par viņa klientu izplata nepatiesu informāciju.

Taču ar šo hokejista grēku saraksts nebeidzās. Tiesas dokumentos Anna apgalvoja, ka 2019. gada NHL izslēgšanas spēļu laikā, kad savā starpā spēkiem mērojās Keina pārstāvētā "Sharks" un Vegasas "Golden Knights", uzbrucējs izbraukuma spēles pārtraukumos lietojis alkoholu. Bijusī dzīvesbiedre apgalvoja, ka pēc spēles sajutusi alkohola dvingu un Keins reibumā esot viņai sitis pa galvu.

"Viņš kliedza uz mani un draudēja: ja neklausīšu viņam, sitīs vēl vairāk," sacīja Anna.

Pāris mēnešus vēlāk uzbrucējs esot no sievas vēlējies aizņemties vienu miljonu ASV dolāru, jo radušās problēmas ar azartspēļu parādiem. Bijusī mīļotā sieviete apgalvoja, ka uzbrucējs nav kautrējies likt likmes uz savas vienības spēlēm...

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp