5. februāra vakarā konkursā "Supernova" tiks noskaidroti 10 mūziķi, kuri cīnīsies par ceļazīmi uz Eirovīzijas dziesmu konkursu Turīnā, Itālijā. Toms Akmens, kurš tiek uzskatīts par Eirovīzijas superfanu un zina visas dziesmas, kas reiz piedalījušās konkursā, izteicis savas prognozes - kurš šogad nesīs Latvijas vārdu Eiropā.

Eirovīzijas superfans Toms Akmens speciāli "Klik"

Šai rakstā jums piedāvāšu savu skatījumu par šī gada Eirovīzijas Latvijas pārstāvja atlases “Supernova 2022” dziesmām. Lai arī es ikdienā uzskatu, ka mana gaume ir vislabākā un visnevainojamākā, mani pareģojumu nav jāņem kā objektīva patiesība.

Bet kas es tāds esmu? Esmu liels, liels Eirovīzijas fans, kurš jau no bērna kājas seko līdzi Eirovīzijai tik ļoti, ka pamanījies iegaumēt, kā sauc visas dziesmas, kas tur reiz piedalījušās. Jā, arī ar 1978. gada Norvēģiju jūs mani nepārsteigsiet. Un nu ir laiks skatīties, kā šī gada Supernovas dziesmas spētu iekļauties tai mozaīkā, ko veido vairāk nekā 1700 dziesmas, kas ir bijušas pirms tām lielajā Eirovīzijā. Un, ņemot vērā, ka šai brīdī ir zināmas piecas jau izvēlētas dziesmas (pēc raksta iesniegšanas nu jau septiņas) un paralēli ir citas saistošas nacionālās atlases – kā Latvijai veiktos šogad?

Iesim pēc kārtas tādā secībā, kā man atskaņošanas saraksta dziesmu secības sajaukšanas funkcija lēmusi.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp