Resleris Kriss Benuā savas profesionālās karjeras laikā izcīnīja 22 titulus. Daudzu fanu acīs viņš bija elks un draugu priekšā lielisks ģimenes galva, bet 2007. gada vasarā bijušais čempions zaudēja veselo saprātu. Reslinga karalis atņēma dzīvību sievai un septiņgadīgajam dēlam. Vēlāk no šīs pasaules nolēma atvadīties arī pats. Kas bijušo sporta zvaigzni noveda līdz vājprātam?

Benuā 22. jūnijā laulības gultā vispirms nogalināja sievu. Viņš dzīvesbiedrei dzīvību atņēma nožņaudzot. Vēlāk izmeklējumos tika atklāts, ka Nensija vīram pretojusies un viņas asinīs tika atrastas paliekas no dažādām atkarību izraisošām vielām un alkohola. Policija līķī atrada guļamistabā uz grīdas, satītu dvieļos. Uz mirušās ķermeņa bija novietota Bībele.

Nākamajā dienā cīkstonis bija nosmacējis savu guļošu dēlu, un arī viņa līķim policija blakus atrada svētos rakstus. Policijas ziņojumā bija rakstīts, ka bērnam ticis iebarots alprazolams, kas paredzēts pret panikas lēkmēm. Iespējams, šā medikamenta iedarbības dēļ cīkstoņa dēls Daniels zaudēja samaņu un pēc tam tika nosmacēts. Zem dēla gultas tika atrasts liels miesnieka nazis, bet šis ierocis nebija izmantots nevienā no paveiktajām slepkavībām.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp