TVNET sāk jaunu podkāstu sēriju "Hokeja anatomija ar Jēkabu Rēdlihu", kurā turpmāk bijušais hokejists un tagadējais "Kurbads" U-13 komandas galvenais treneris Jēkabs Rēdlihs kopā ar sporta žurnālistu Mārtiņu Kļavenieku pievērsīs uzmanību hokeja smalkākajām niansēm, kas ikdienā paliek nepamanītas vai ir nepienācīgi aizmirstas. Olimpisko spēļu laikā kopā ar studijas viesiem tiks detalizēti analizēts arī Latvijas izlases sniegums Pekinā.

Podkāsta pirmajā sērijā Jēkabs un Mārtiņš pārrunā Latvijas hokeja izlases pretiniekus Pekinas ziemas olimpiskajās spēlēs - Zviedrijas, Somijas un Slovākijas izlases, kā arī vērtē galvenā trenera Harija Vītoliņa valstsvienībā ienestās vēsmas. Pirmās sērijas viesis ir Latvijas olimpiskās hokeja izlases kapteinis Lauris Dārziņš, kuram tiek vaicāts par to, cik svarīga hokeja laukumā ir pārliecība par saviem spēkiem, kā to vairot, atrast, uzturēt.

Dārziņš pārliecību laukumā salīdzina ar pārliecību par sevi skolas eksāmenu vai kontroldarbu laikā. Ja esi cītīgi mācījies, ieguldījis darbu vielas apguvē, tad pārliecība, ka eksāmenos viss būs kārtībā, rodas pati no sevis. Līdzīgi esot hokejā.

VIDEO: "Hokeja anatomija ar Jēkabu Rēdlihu" 1. sērija.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp