Ir slavenie latvieši, bet, kā izrādās, ir arī slavenie suņi. Lūk, iepazīstieties – Pokijs, kurš, iespējams, ir slavenākais suns latviešu tviterī. Pokiju tviterī dievina un viņam pat atzīstas mīlestībā. Viņš ir vienkāršs lauku sunītis, kurš dzīvi sākumā pavadījis laukos, tad nonācis patversmē, bet tagad, pateicoties jaunajiem saimniekiem, kļuvis par pilntiesīgu rīdzinieku. Kārumu dēļ ir gatavs uz visu, pat rādīt trikus, bet, ja runa ir par izrādīšanos citu suņu vidū, – paejiet visi malā, Pokijs būs galvenā zvaigzne! 

8. februārī tika svinēta arī Pokijdiena – gads, kopš Pokijs ir savās jaunajās mājās. Bija gan dzīres ar izsmalcinātiem ēdieniem – liellopa gaļu ar ribu, gan arī mīļi apsveikumi no tvitera cilvēkiem. Daudzi pat sunītim gribējuši sūtīt gardumiņus.

Visām svarīgām un slavenām personām ir preses pārstāvji, un arī Pokijs nav nekāds izņēmums. Pokija vārdā par viņa dzīvi stāsta viņa saimniece, bet galvenais stāsta varonis sarunas laikā gozējas datora kamerā, pagrauž gardumus un ik pa laikam ierejas, atgādinot, cik ļoti svarīgs sunītis viņš ir. Šī ir viņa pirmā intervija medijiem.

Izrādījos gana labi – mani paņēma!

"2020. gada 16. janvārī es nokļuvu dzīvnieku patversmē “Mežavairogi”. Tas bija rakstīts man uz būra. Tur bija arī plāksnīte ar manu vārdu – Pokijs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp