TVNET sāk jaunu raidierakstu sēriju "Hokeja anatomija ar Jēkabu Rēdlihu", kurā turpmāk bijušais hokejists un tagadējais "Kurbada" U-13 komandas galvenais treneris Jēkabs Rēdlihs kopā ar sporta žurnālistu Mārtiņu Kļavenieku pievērsīs uzmanību hokeja smalkākajām niansēm, kas ikdienā paliek nepamanītas vai ir nepienācīgi aizmirstas. Podkāsta trešajā sērijā viesojas bijušais Latvijas hokeja izlases treneris Bobs Hārtlijs. 

Hārtlijs Latvijas hokeja izlases stūri pārņēma 2016. gada nogalē, vadot komandu četros pasaules čempionātos. Viņa lielais mērķis bija aizvest Latvijas komandu uz Pekinas ziemas olimpiskajām spēlēm, taču tas nepiepildījās.

Treneris podkāsta 3. sērijā atklāj, ka redzējis abas līdzšinējās Latvijas izlases spēles olimpiskajā turnīrā. Viņš uzskata, ka latvieši parādījuši ļoti daudzināmu sniegumu gan pret Zviedriju, gan Somiju.

"Somi spēlēja tā, kā to varēja gaidīt. Ļoti grūti tikt līdz viņu vārtiem. Viņiem ir lieli un fiziski spēcīgi aizsargi. Lielu spēles daļu Latvija turēja rezultātu, taču beigās ielaida vārtus," pauda Hārtlijs.

Sarunas laikā Hārtlijs stāsta par savu hokeja filozofiju, atklāj savas dzīves lielākās vērtības, kā arī ar īpašu vēstījumu vēršas pie Latvijas hokeja faniem.

VIDEO: "Hokeja anatomija ar Jēkabu Rēdlihu" 3. sērija

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp