TVNET sāk jaunu raidierakstu sēriju "Hokeja anatomija ar Jēkabu Rēdlihu", kurā turpmāk bijušais hokejists un tagadējais "Kurbada" U-13 komandas galvenais treneris Jēkabs Rēdlihs kopā ar sporta žurnālistu Mārtiņu Kļavenieku pievērsīs uzmanību hokeja smalkākajām niansēm, kas ikdienā paliek nepamanītas vai ir nepienācīgi aizmirstas. Podkāsta ceturtajā sērijā viesojas bijušais Latvijas hokeja izlases kapteinis un vienīgais latvietis, kurš izcīnījis Stenlija kausu - Sandis Ozoliņš.

Saruna notiek uzreiz pēc Latvijas izlases zaudējuma Slovākijai Pekinas olimpisko spēļu apakšgrupas turnīrā.

Raidījumā kopā ar Ozoliņu tiek analizēta spēlē, kā arī runāts par niansēm, kas Latvijas komandai šajā turnīrā līdz šim padevušās labi.

Kopā ar Sandi tiek meklētas atbildes uz jautājumiem, kā atrast pārliecību sevī, kā saglabāt vēlmi ik dienu sasniegt jaunas virsotnes. Ozoliņš arī dalās ar zīmīgiem stāstiem no savas karjeras, piemēram, kā viņu reiz pēc kāda mača Ufā solīja noķert un nodurt, jo aizsargs mača laikā pretiniekam salauza atslēgas kaulu.

Sarunā arī Ozoliņam tiek vaicāts par dumjākajiem padomiem, ko viņam kāds devis karjeras laikā. Izcilais aizsargs atzina, ka šajā kategorijā var ierindot seno "ja nedzersi šņabi, nebūsi hokejists", kas bija populārs uzskats astoņdesmitajos un deviņdesmitajos gados.

VIDEO: "Hokeja anatomija ar Jēkabu Rēdlihu" 4. sērija

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp