Mairis Briedis gatavojas pavasarī aizvadīt cīņu Austrālijā, cenšoties nosargāt savā īpašumā Starptautiskās Boksa federācijas (IBF) pasaules čempiona jostu. Informācija par pretinieku Džeju Opetaiju, kurš pārsvarā cīnījies tikai tālajā Austrālijā, ir apkopota pietiekamā līmenī, sarunā ar TVNET pauda Latvijas boksera menedžeris Raimonds Zeps.

Brieža aktivitātes sociālajos tīklos ar centieniem izaicināt ASV slaveno "YouTube" zvaigzni Džeiku Polu aizēnojušas Latvijas boksera, IBF čempiona un pasaules ranga līdera (svara kategorijā līdz 90,7 kilogramiem) īsto gaidāmo cīņu.

Duelis pret Opetaiju bija paredzēts 6. aprīlī Austrālijas pilsētā Goldkostā, taču cīņas datums tiks pārcelts par aptuveni trim līdz četrām nedēļām, jo Briedis nesen pārslimoja Covid-19 un arī gripu.

"Jā, Mairim bija kovids, pēc tam īsu laika sprīdi bija arī cita saslimšana. Līdz ar to šobrīd cenšamies ar austrāliešiem vienoties par citu datumu. Provizoriski tas ir noteikts, taču vēl jāvienojas kopā ar IBF organizāciju," sarunā ar TVNET pastāstīja Zeps.

Briedis ar savu komandu nevar doties uz Austrāliju visu sagatavošanos cīņai aizvadīt tur, jo ir jāiziet cauri sarežģītai noteikumu procedūrai, kas saistīta ar ieceļošanu šajā tālajā zemē.

"Uz turieni vest sparinga partnerus būtu neprāts...

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp