Īpaši romantiskas būtnes nereti mēdz izjusti deklamēt, ka meklē pasakas cienīgu mīlestību un gaida savu apburošo princi, ar kuru kopā dzīvot ilgi un laimīgi. Tāpat viņas labprāt pat arī pieaugušā vecumā skatās Disneja studijas radītās animācijas filmas un pat cenšas fiziski iemiesoties princešu tēlos. Taču, kamēr atrakciju parkiem tas ir vien izdevies bizness, īstām sievietēm šādu, šķietami nevainīgu, it kā romantisku ilūziju kultivēšana var radīt grūtības izveidot jēdzīgas attiecības reālajā dzīvē...

Kā dzīvē izpaužas bezcerīgas romantiķes ideālais "mīlas stāsts"? 2022. gada dokumentālā filma "The Tinder Swindler" uzskatāmi parādīja, kā sievietes, kuras pārskatījušās Disneja filmas, nespēj atšķirt romantiskus māņus no skarbas patiesības un tāpēc iekuļas pamatīgās nepatikšanās.

Kad Sesīlija iepazīšanās aplikācijā uzdūrās miljardiera dēlam, viņa ne mirkli nešaubījās, ka ir satikusi savu likteni. Viņa taču bija īpaša, gluži kā Pelnrušķīte, un prinči taču tieši tā rīkojas – atrod vienkāršu meiteni no tautas un padara viņu par savu princesi. Viņi kopā varēs iet uz restorāniem, apceļot pludmales un, protams, patukšot puiša maciņu. Pietika ar simpātisku "Instagram" kontu, švītīgu paskatu uzvalciņā un uzaicinājumu ierasties smalkā viesnīcā, kur bagātnieks bija apmeties, lai Sesīlija dotos pretī liktenim.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X