Visas pazīmes rāda, ka ir pienācis Rīgas "Dinamo" gals. Vai pēdējo naglu aizgājēja zārkā iesitīs Izglītības un zinātnes ministre Anita Muižniece, Latvijas Hokeja federācijas prezidents Aigars Kalvītis vai "Dinamo" valdes priekšsēdētājs Guntis Ulmanis, hokeja ziņā tas ir mazsvarīgi. Mironis jau ir zārkā, atlicis tikai to aprakt.

Un beigās ir tikai labi, ka komanda Rīgā pēdējos gadus bijusi tik vāja: pēdējā vieta KHL Rietumu grupā dinamiešiem ļāvusi finišēt priekšlaicīgi, lielākajai daļai turpinot sezonu Rietumeiropas klubos. Zviedrijā darbu atraduši Kristaps Zīle, Oskars Cibuļskis, Gints Meija un Nikolajs Jeļisejevs, Somijā – Kārlis Čukste, Daniels Bērziņš, Jānis Švanenbergs un Ernests Ošenieks; Dānijā – Gunārs Skvorcovs, Slovākijā – Filips Buncis. Vai viņi tur noturēsies un spēlēs arī nākamajā (nākamajās!) sezonās? Ļoti iespējams.

Pagaidām nav zināms, vai šajā sezonā klubu vēl atradīs Ralfs Freibergs, Patriks Ozols, Kristaps Sotnieks, kurš cīnās ar savainojumu, Mārtiņš Karsums, Lauris Dārziņš, kā arī Jānis Jaks ("Soči") un Rihards Bukarts ("Admiral").

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp