11. martā startēs 2022. gada Latvijas futbola virslīgas sezona, kas, spriežot pēc komandu sastāvu komplektācijas, varētu būt sportiskajā līmenī vislabākā vēsturē. Pagājušās sezonas čempionvienības RFS ģenerāldirektors Māris Verpakovskis intervijā TVNET pastāstīja par komandas gatavošanos titula aizstāvībai. Viņš arī neslēpa emocionālo pārdzīvojumu par bijušo komandas biedru cīņu ar šaujamieročiem rokās, aizstāvot kaut ko daudz vērtīgāku nekā jebkurš čempionu tituls - savas valsts brīvību.

TVNET: Ir teiciens, ka čempionu titulu grūtāk ir aizstāvēt nekā izcīnīt. Kā raugies uz aizvadīto sagatavošanās posmu? Cik veiksmīgs tas ir bijis čempioniem?

Kopumā tas ir bijis veiksmīgs. Aizvadījām diezgan labu starpsezonu. Bija faktori, kas patraucēja. Mums vienā brīdī komandā bija Covid-19 uzliesmojums, nevarējām pilnvērtīgi trenēties. Tā ir mūsdienu realitāte, domāju, ar to saskārās visas komandas, ne tikai mēs. Ar pārējo esam apmierināti. Mums bija labi sparinga partneri, pārbaudes spēles aizvadījām ar labām komandām. Kopumā aizvadījām produktīvu treniņnometni Turcijā. Gan treneru korpuss, gan kluba vadība ieguva diezgan daudz informācijas. Esam diezgan labi sagatavojušies sezonai.

TVNET: Sastāva komplektācija ir noslēgusies?

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp