Jau iepriekš rakstīju, ka starp tiem, kas vēlas sašķelt Latvijas sabiedrību un attīstīt neizdevušās valsts ideju, ir trīs veidu cilvēki – vieni par to saņem naudu, otri no sirds ienīst Latviju, bet trešie ir vienkārši antiņi. Un nevis Antiņi, kas citu labā uzņemas pārbaudījumus, ir gatavi sevi ziedot mērķa vārdā un beigās uzjāj Stikla kalnā, bet gan gluži vienkārši pamuļķi vai noderīgi idioti.

Esmu ļoti intensīvi centies apspiest vēlmi šos cilvēkus apsaukāt, tāpēc parasti saku “alternatīvi apdāvināts”, “nav pati spožākā spuldzīte virtenē”, “acīmredzot nebija gudrākais skolēns klasē” vai kā tamlīdzīgi. Tomēr pēc tā, ko regulāri varam redzēt sociālajos tīklos, domāju, ka mums visiem pienācis laiks pārstāt tolerēt stulbumu un saukt to īstajā vārdā.

Protams, dzīvojam demokrātijā, kurā vārda brīvība ir viena no pamatvērtībām, bet nevajag piemirst, ka vārda brīvība ir ne tikai publicēt sociālajos tīklos divu smadzeņu šūnu radītas pārdomas, bet arī komentēt šos savārstījumus un pateikt, ko domā par to autoriem.

Komentāri (14)CopyLinkedIn Draugiem X