Ukrainas līdera Volodimira Zelenska un viņa sievas Olenas mīlestība nudien ir kaislīga, cieņpilna, uzticama un neapšaubāma. Abu skatieni, kas viens otru uzlūko ar pasaules maigumu. Ķermeņa valoda, kas runā tikai glāstos un apskāvienos. Un galu galā fakts, ka ziņu aģentūru foto bankās nevienam no valsts pirmajiem pāriem nav tik daudz bilžu ar skūpstiem! Abu mīlas stāsts, kurš uzliesmoja jau pirms 27 gadiem, ir tikpat iedvesmojošs kā viņu apņemšanās sakaut kara noziedznieka Putina armiju!

"Kaut katrai sievietei būtu šāds uz viņu vērsts vīrieša skatiens. Tā skatās tikai tie, kas patiesi mīl. Es vienmēr jūtu tavu mīlestību. Kamēr tu tā lūkojies, es ne no kā nebaidos. Mums joprojām ir daudz lietu priekšā. Tāpēc rūpējies par sevi! Mums kopā ir jārealizē viss, par ko sapņojam!" šādu ierakstu Olena veltīja Volodimiram šogad viņa dzimšanas dienā 25. janvārī.

Šis ieraksts izsaka tik daudz, kaut vien uzrakstīts pāris teikumos. Zelensku pāris nekad nav baidījies apliecināt viens otram savu mīlestību sociālo mediju ierakstos, un zemāk esošais foto ir no pēdējā kopā publicētā video pirms postošā kara Ukrainā...

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X