Izvairīgi par Rīgas "Dinamo" hokeja komandas nākotni runā kluba padomes priekšsēdētājs Juris Savickis. Kara laikā, pašreizējā globālajā situācijā kluba pastāvēšana ir ar treknām jautājuma zīmēm fonā. Ieiets finiša taisnē.

Rīgas "Dinamo" kā Latvijas komandai KHL čempionātā nav nākotnes. Bet... laikraksts "Sport-Express" vēl pavisam nesen vēstīja, ka Rīgas "Dinamo" jeb tās atdarinājums varētu pārcelties uz Maskavu vai Piemaskavu un bāzēties Krievijā. Hokeja aprindās skandalozais žurnālists Aleksejs Ševčenko šādu variantu nosauca pat kā gana ticamu. Ja raugās caur Krievijas prizmu, tad tas vēl būtu kaut cik saprotami, bet šodienas Latvijas acīm šķiet vairāk nekā amorāli.

Pagājušajā vasarā "Daugavas" ledus hallē, sarunājoties ar Hariju Vītoliņu, viņam vaicāju tieši par Ševčenko un viņa darba metodēm. Latvijas valstsvienības galvenais treneris atbildēja, ka ar viņu sen vairs nerunā un neatbild uz viņa provokatīvajiem jautājumiem, jo viņš sagroza informāciju un regulāri sniedz nepatiesas ziņas. Taisnības labad jāmin, ka reizēm viņš arī nemelo.

"Skatīsimies kāda situācija būs vēlāk, pārskatīsim visus līgumus un tad.." sarunā ar TVNET sacīja Rīgas "Dinamo" padomes priekšsēdētājs Juris Savickis.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp