Ja kādam šķiet, ka pasaules varenie to vien dara, kā karotēm šķin iekšā melnos ikrus, uzdzerot glaunu šampanieti, tā gluži nav — arī viņiem nekas cilvēcīgs nav svešs. Napoleona iecienītākais ēdiens bija sautēta vista, savukārt bijušajam ASV prezidentam Donaldam Trampam garšo hamburgeri — tik ļoti, ka savulaik viņš pat pasūtījis 300 kotlešmaizes pieņemšanai Baltajā namā. Šoreiz ielūkosimies Volodimira Zelenska virtuvē, atklājot, ko ēd, dzer un pats labprāt gatavo Ukrainas prezidents, kurš sakarā ar Krievijas iebrukumu Ukrainā nonācis pasaules uzmanības centrā.

Zelenskis neslēpj, ka dažreiz mēdz krist kārdinājumā nobaudīt pavisam vienkāršu ēdienu. "Reiz Luhanskas apgabalā piestājām degvielas uzpildes stacijā. Tur bija mazs veikaliņš. Pārdevēja mums sagrieza doktordesu un rupjmaizi. Klāt kola. Normāli!” — garšīgās atmiņās kavējas Ukrainas vadonis.

Kijeva — ziedošu liepu un šaurmas smarža pie metro

Zelenskis vairākkārt ir sacēlis vētru medijos un sociālajos tīklos, pieķerts mielojamies ātro uzkodu restorānos. Tā, piemēram, 2019. gadā, dodoties darba braucienā uz Dņipro, viņš

KomentāriCopyDraugiem Whatsapp Pinterest