Maikam Dantonam savulaik paredzēja ilgu karjeru Nacionālajā hokeja līgā (NHL), kanādietis nekautrējās uz ledus darīt visu, kas no viņa tika prasīts. Taču ārpus laukuma problēmas izveidojās ar aģentu. Mutiski šīs nesaskaņas Dantonam ar savu pārstāvi neizdevās atrisināt, tāpēc palīgā tika saukts algots slepkava.

Bērnībā Dantona tēvs Stīvs bieži nonāca policijas nagos par kautiņu izraisīšanu un cita veida incidentiem. "Mans tēvs bieži dzēra. Viņš darīja visu, ko vēlas. Bieži, ejot garām sunim, aiz dusmām iespēra, sita māti un mani," stāsta hokejists, kurš NHL kopumā aizvadīja 87 mačus. Savukārt Stīvs noliedza, ka būtu lietojis fizisku spēku pret savu dēlu, bet ar lamuvārdiem gan savu atvasi bieži nolamājis.

Ārpus ģimenes Dantons iepazina hokeja treneri Deividu Frostu, kuru bija gatavs saukt par savu jauno tēvu. Frosts jau no mazotnes trenēja jauno censoni, un abi pavadīja kopā daudz laika, iespējams, pārāk daudz... "Viņš tik ļoti kontrolēja jaunieša dzīvi, ka pats Dantons nebija spējīgs pieņemt lēmumus, pirms tam nekonsultējoties ar Frostu," sarunā ar ESPN izteicās hokeja apskatnieks Stīvs Simons. Vēlāk Frosts kļuva par Dantona aģentu.

Taču nevar noliegt arī Frosta ieguldījumu hokejista karjeras attīstībā, jo Dantonam izdevās sasniegt katra hokejista sapni – NHL.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp