"Māksla atdarina dzīvi," savā pateicības runā, saņemot "Oskara" balvu kategorijā "Labākais aktieris galvenajā lomā", teica Vils Smits. Četrdesmit minūtes pirms tam viņš bija uzkāpis uz skatuves, lai iesistu ceremonijas vadītājam Krisam Rokam pa seju, kad tas ar neveiksmīgu joku bija aizskāris viņa sievas jūtas, salīdzinot viņas slimības dēļ skūto galvu ar personāžu no kinofilmas – kareivi Džeinu (G.I. Jane), kura arī lepojās ar līdzīgu frizūru.

"Es izskatos pēc trakā tēva, tāpat kā viņi sauca Ričardu Viljamsu, bet mīlestība liek tev darīt trakas lietas," Smits rezumēja. Un, lai arī izcilo tenisa spēlētāju Serēnas un Venusas Viljamasu tēvs, kuru aktieris atveidoja filmā "Uzvarētāju ģimene", tiešām bija intensīvs vēlmē uzaudzināt meitas par čempionēm, Smitu ģimenes aizraušanās ar dīvainu reliģiju, laulāto brīvās attiecības un diskutablā bērnu audzināšana īsti neizskatās pēc piemēra, kuru vērts atdarināt.

Ideālā, brīvā laulība

Jau 2021. gada 28. septembrī "New York Post" publicēja rakstu ar nosaukumu "Kāpēc Vils Smits un Džeida ir paši sliktākie", kurā plaši izklāstīja iemeslus, kas Smitus ierindo šajā kategorijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp