94. Amerikas Kinoakadēmijas balvu pasniegšanas ceremonijā biogrāfiskā drāma "Tamijas Fejas acis" saņēma "Oskara" balvu kategorijās "Labākā aktrise galvenajā lomā" un "Labākais grims". Un tā nav tikai nejauša sakritība, jo arī īstajā dzīvē evaņģēliste Tamija (Tamāra) Feja Mesnere bija spilgta personība ar vēl spilgtāku grimu, kura vēlāk revolucionāri iestājās par geju tiesībām kristīgajās aprindās.

Astoņdesmito gadu vidū Beikeru pāris bija pazīstams kā miljoniem dolāru vērtas reliģiskās impērijas vadoņi, un viņu ekstravagantais dzīves stils sāka pievērst preses uzmanību. Tamija Feja bija paziņojusi, ka "iepirkšanās ir lētāka un aizstāj viņai psihoterapiju" un viņa cer, ka "paradīzē būs lielveikals, kurā iepirkties ar kredītkarti bez limita".

Tomēr iepirkšanās nespēja aizstāt pazemojumu un sāpes, kuras sieviete izjuta, kad 1987. gadā atklājās, ka viņas vīrs bija mēģinājis ar 279 000 ASV dolāru lielu čeku, kas nāca no PTL ieņēmumiem, nopirkt 21 gadu vecās baznīcas sekretāres Džesikas Hānas klusēšanu, kuru vīrietis bija seksuāli izmantojis viesnīcā Floridā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X