Deniss Rodmens savā Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) karjeras laikā piecas reizes kļuva par čempionu, savulaik palīdzēdams Maiklam Džordanam papildināt viņa gredzenu kolekciju. Taču ārpus basketbola laukuma Rodmens ar savām izdarībām licis cilvēkiem zaudēt nervus.

Rodmens dzīvoja rokzvaigznes cienīgu dzīvesveidu - bieži ballējās, tikās ar slavenībām, izvicināja dūres, ja nepieciešams, krāsoja matus visās varavīksnes krāsās un mēdza arī nēsāt sieviešu apģērbu. Ieskatīsimies Rodmena spilgtajās izdarībās viņa krāšņajā dzīvē.

Ballīte kazino pilsētā sezonas vidū

1997./1998. gada sezonā, pārstāvēdams Čikāgas "Bulls", Rodmens sezonas vidū, kad NBA spēļu maratons bija ieskrējies pilnā sparā, izdomāja, ka viņam ir vajadzīga atpūta, tāpēc devās uz Lasvegasu.

Brīdī, kad Skotijs Pipens atgriezās pēc sadziedētas traumas, Rodmens piegāja pie Džordana un pavēstīja: "Man ir nepieciešams atvaļinājums." Nūdžersijas štatā dzimušais Rodmens bija iecerējis doties atpūsties uz Lasvegasu. Džordans komandas galvenajam trenerim Filam Džeksonam teica: "Ja tu viņu palaidīsi atpūtā uz Lasvegasu, tad mēs patiešām viņu atgriežamies neredzēsim."

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp