Rīgas derbijs futbolā starp "Riga" un RFS komandām pēdējos gados kļuvis par vietējā sporta firmas zīmi.  Spēles starp abām šīm komandām vienmēr ir spraigas, emocionālas un skatītājiem neliek vilties. Tieši tā bija arī šīs sezonas pirmajā Rīgas derbijā. Kā tas izskatījās no līdzjutēja pozīcijām?

Fanu cīņas

Abām komandām ir savs pulciņš fanu, kas apmeklē katru komandas spēli. RFS fani šajā mačā (un arī citos, ko esmu apmeklējis) izcēlās ar daudz gaumīgākiem un radošākiem saukļiem.

"Riga" fani daudz vairāk izmantoja bungas, sitot jau hokejā ierastos ritmus, kā arī saukli "Tikai "Riga", tikai uz priekšu!"

Piekritīsiet, nav pārāk radoši, vai ne? Varbūt tas tāpēc, ka šīs komandas fanu pūlī ir vairāki pārstāvji, kas rūdīti tieši hokeja un basketbola līdzjušanā. Kas to lai zina.

Katrā gadījumā, tribīņu cīņā noteikti šajā Rīgas derbijā noteikti uzvarēja RFS fanu pulciņš. Viņu saukļi bija ne vien trāpīgi un asprātīgi, bet arī izkliegti pareizajos brīžos.

Piemēram, kad kādā no epizodēm tika nogāzts RFS spēlētājs, bet tiesnesis nolēma nepiešķirt dzelteno kartīti, RFS fani uzreiz sāka skandēt "Are you blind?" un "Cik tev maksā?!"

Kad "Riga" fani jau kārtējo reizi sāka skandēt savu "Tikai "Riga", tikai uz priekšu!", mājinieku līdzjutēji "tikai uz priekšu" pārbļāva ar...

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp