Diemžēl daudzās ģimenēs anekdotes par sievu ar sāpošo galvu nebūt nav tikai tāds jociņš vien, bet skumja realitāte. Turklāt galva mēdz sāpēt ne tikai sievām, bet nereti arī vīriem. Šķiet, ka pārim, kuram intīmās attiecības sākumā bijušas biežas un pilnvērtīgas, kaut kas pēkšņi noticis un viens no abiem sazin kādēļ sācis vairīties no gultas lietām vai uztver to kā nogurdinošu "ģimenes pienākumu", raksta lietuviešu radiodīva Skaiva Jasevičūte.

Manā pārraidē radiostacijā M-1 ir tāda problēmu rubrika, kurā ļaudis atklāti stāsta par savām raizēm un gaida padomus no citiem klausītājiem. Nedēļā saņemu divas vai trīs vēstules no cilvēkiem, kuri žēlojas, ka viņu otrā pusīte, kas agrāk bijusi tik kaislīga, tagad viņus vispār vairs negrib. Cilvēks, kuram sekss joprojām ir svarīgs, patiesi nesaprot, kā var nevēlēties kaut ko, kas sniedz baudu. Izrādās – var gan, turklāt tā gadās visai bieži un iemesli var būt visdažādākie.

Jūsu otrā pusīte jūs vairs negrib? Vai kādreiz esat aizdomājies, kāpēc? Nolēmu iedziļināties iemeslos un palūdzu klausītājiem vaļsirdīgi uzrakstīt, kas tad īsti notiek, ja mīlētais cilvēks vairs nešķiet tik iekārojams.

CopyLinkedIn Draugiem X