Dažas mūsdienu meitenes apzināti cenšas saistīt savu dzīvi ar bagātiem šeihiem, piekrītot dzīvot harēmā apmaiņā pret materiāliem labumiem. Bet citas tur nokļūst nejauši, sekojot vīriešiem, kurus viņas patiešām mīl. Tieši šie stāsti arī ir pilni ar traģēdijām, sāpēm un vilšanos. Šis stāsts pilnīgi atšķiras no romantiskām "tūkstoš un vienas nakts" Austrumu pasakām, drīzāk tas ir kā ļauns murgs, kas diemžēl noticis īstenībā...

Visas pasakas sākas skaisti...

1959. gads, Ņujorka. 18 gadus vecā amerikāniete Filisa Česlere bija ļoti laimīga, jo viņai izdevās iekļūt prestižajā Ņujorkas Mākslas un zinātņu universitātē. Viņa apmeklēja visas lekcijas, cītīgi gatavojās semināriem, tāpēc ātri vien kļuva par vienu no labākajām studentēm savā kursā.

Filisai tika prognozēta spoža literārā karjera, bet pēkšņi viņa satika vīrieti, kuram bija jāmaina viņas dzīve uz visiem laikiem.

Abdul-Karims apmeklēja paralēlo kursu, studējot politiku un ekonomiku. Nobriedis, bagāts, izskatīgs - viņš izcēlās uz pārējo studentu fona. Daudzas kursa biedrenes skatījās uz viņu ar apbrīnu, mēģināja ar viņu flirtēt, taču Abduls-Karims viņas, šķiet, pat nepamanīja. Tā vietā viņš sāka izrādīt uzmanību Filisai Česlerei, meitenei ar pavisam citu sociālo statusu un reliģiju. Neviens nebija gaidījis šādu notikumu pavērsienu, jo šķita, ka šiem jauniešiem nav nekā kopīga.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X