Dāvja Bertāna pārstāvētā Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komanda Dalasas "Mavericks" pašlaik ir izslēgšanas spēļu ritmā, cenzdamās atkārtot 2011. gada panākumu. Taču latviešu līdzjutējiem tuvā komanda aizvada cīņas ne tikai basketbola laukumā, bet arī tiesas zālē. Daudzas "Mavericks" organizācijas bijušās un esošās personas darba vietu raksturo kā izvirtības kalngalu.

2010./2011. gada sezonā stundu pirms gaidāmās Dalasas "Mavericks" spēles kāda darbiniece, kura nesen bija sākusi darbu Teksasas klubā, ieturēja maltīti mediju ēdamzālē. Kad viņa apsēdās pie galda, viņu uzrunāja kluba prezidents un izpilddirektors Terdims Aserijs, kurš jautāja, vai var piebiedroties. Jaunkundzei pārskrēja nepatīkami šermuļi. Viņai nebija bail no tā, ka pie viņas ir pienācis priekšnieks, bet viņa jutās nepatīkami, jo zināja bosa bagāto vēsturi ar dažāda veida seksuālas uzmākšanās gadījumiem klubā strādājošajām sievietēm.

Pie blakus galdiņa sēdēja ESPN žurnālists, kurš atceras, ka Aserijs sarunu sāka ļoti neparasti. Kluba prezidents apgalvoja, ka zinot sievietes nākamās nedēļas plānus...

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp