Līdz Eirovīzijai palikušas vien nedaudz vairāk kā divas nedēļas! Šis ir viens no gada lielākajiem notikumiem šovbiznesā - katru gadu to vēro 200 miljoni cilvēku. Taču pat tāda mēroga pasākumos ne viss vienmēr iet gludi.

Eirovīzijas dziesmu konkurss šogad noritēs jau 68. reizi, un esam apkopojuši visu laiku skaļākos skandālus, kas notikuši konkursa vēsturē.

Strīkeri

Visu šo gadu laikā uz Eirovīzijas skatuves apsargiem diezgan bieži nācies novērst nevēlamu personu parādīšanos. Piemēram, 2010. gadā slavenais futbola strīkers no Spānijas Džimijs Džamps (Jimmy Jump) paviesojās uz Eirovīzijas skatuves Spānijas priekšnesuma laikā. Situācija ātri tika novērsta un viņam tika piespriests 1800 ASV dolāru naudassods.

Taču 2018. gadā kāds nelabvēlis pamanījās atņemt Lielbritānijas dziedātājai mikrofonu viņas uzstāšanās laikā. Vīrietis izkliedza frāzes par "britu medijiem, nacistiem un brīvību", ziņoja vairāki ārvalstu ziņu portāli, kā arī sociālo tīklu lietotāji. 

Foto: AP/Scanpix

Reaģējot uz notikušo, TVNET korespondents Jānis Ogle sacīja, ka incidenta autoram bija fanu akreditācija, tāpēc viņš drīkstēja atrasties sektorā, kas ir pie skatuves. Ogle arī zināja teikt, ka starp sektoru un skatuves bortu ir šķirba, kurā apsardze neatrodas.

Lielbritānijas pārstāvei tika piedāvāts uzstāties vēlreiz, tomēr viņa atteikusies.

Latvijai draudēja diskvalifikācija

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp