1957. gada februārī Filadelfijā tika atrasta kartona kaste, kurā iekšā bija 3 līdz 7 gadus veca zēna līķis. Pirmais cilvēks, kas līķi atrada, bija kāds, kurš teritorijā pārbaudīja savus nelegālos bizamžurku slazdus, un, nevēlēdamies, lai policija slazdus konfiscē, nevienam par savu šaušalīgo atradumu neziņoja.

2002. gada februārī pēkšņi parādījās sieviete, kurai bija savs stāsts par zēnu kastē. Viņa apgalvoja, ka zēnu (Džonatanu) no viņa īstajiem vecākiem 1945. gada vasarā iegādājās viņas vardarbīgā māte.

Abas sievietes zēnu divarpus gadus fiziski aizskārušas un seksuāli izmantojušas. Kādā vakarā pie pusdienu galda zēnam palicis slikti un viņš izvēmis apēstās ceptās pupiņas. Par to viņš pamatīgi piekauts un ar galvu triekts pret grīdu, līdz zaudējis samaņu. Pēc tam zēns esot mazgāts vannā, kur arī nomiris.

Sievietes paustās notikušā detaļas sakrīt ar to informāciju, kas bija zināma tikai policijai, proti, izmeklētāji zēna kuņģī bija atraduši ceptu pupiņu paliekas, kā arī viņa pirksti bija krunkaini, kas liecina, ka pirms nāves viņš atradies ūdenī.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X