Pasaulē un Latvijā notiek trakas lietas, tāpēc, lai nebūtu visu laiku jāraksta un jālasa tikai par slikto, domāju, ka pienācis laiks tādam kā “comic relief” jeb komiskam atvieglojumam. Jo ir ļaudis, kas, neraugoties uz visiem sūdiem, ir gatavi sēdēt valsts drošības sardzē un turēt roku uz patieso problēmu pulsa. Proti, draugi, viss ir slikti – 5G mūs tomēr iznīcinās ātrāk par botoksa pundura armiju.

Lūk, pirms kādas nedēļas viens no pašmāju mobilo sakaru operatoriem savā facebook lapā publicēja aktualitātes par 5G tīklu Latvijā: “Turpinām attīstīt 5G tīklu visā Latvijā. Jaunas bāzes stacijas Rīgā, Sarkandaugavā un Juglā, kā arī Ramatā.”

Ja nezinošam lasītājam ar neapbruņotu aci šī ziņa varētu šķist mazsvarīga, tad aktīvākie mobilo sakaru eksperti un zinātnieki mūsu visu drošības vārdā devās pretī šim naidniekam. Šim 5Galvu pūķim ar sātana starojumu. Komentāri bija ļoti dažādi, sākot ar ieteikumiem, kurp šīm jaunajām tehnoloģijām vajadzētu doties, un beidzot ar pētnieciskiem pierādījumiem tam, kas patiesībā slēpjas zem šīm mobilā operatora tā saucamajām “inovācijām”.

Piemēram, Judīte lakoniski komentēja: “Maitas”, Giļma ierakstīja: “Slepkavas”, kamēr Lora šo tīkla paplašinājumu vēlējās nosūtīt tur, kur tam īstā vieta: “Kaut velns parautu to 5g!” Irīnas novērojumi bija vēl tiešāki: “Mums arī nevajag, iebaziet atpakaļ.” Man radās jautājums, kur tieši Irīna bāž visas lietas, ko viņai nevajag, bet tā varētu būt atsevišķa raksta tēma.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X