TVNET raidierakstu sērijā "Hokeja anatomija ar Jēkabu Rēdlihu" bijušais hokejists un tagadējais "Kurbada" U-13 komandas galvenais treneris Jēkabs Rēdlihs kopā ar sporta žurnālistu Mārtiņu Kļavenieku pievērš uzmanību hokeja smalkākajām niansēm, kas ikdienā paliek nepamanītas vai ir aizmirstas. Pasaules čempionāta hokejā laikā pēc katras Latvijas izlases spēles Jēkabs un Mārtiņš analizēs komandas paveikto kopā ar kādu īpašo viesi. Raidījuma 18. sērijā viesojās allaž smaidīgais hokejists Gunārs Skvorcovs.

Latvijas izlase pirmdien ar rezultātu 3:2 (1:1, 2:0, 0:1) uzvarēja Norvēģiju un izcīnīja pirmo uzvaru šajā pasaules čempionātā.

Pēc mača sarunā ar Jēkabu un Mārtiņu spēli izvērtēja četros pasaules čempionātos Latvijas izlasi pārstāvējušais uzbrucējs Gunārs Skvorcovs, kurš gan pēdējos gados nereti spēlē arī aizsarga pozīcijā.

"Es redzēju [Latvijas izlases] vienotību, cīņassparu. Cīņasspars jau ir vienmēr, to grūti atņemt. Redzēju arī apjukumu tiesnešu korpusā, bet vismaz šoreiz mums tas izvērtās labvēlīgi. Tiesnešu darbība šajā čempionātā man liekas jocīga. Pats galvenais ir uzvara. Elvis ļoti labi nostrādāja vārtiņos. Viņš ir kādi 70% no mūsu komandas [panākuma]. Jābūt pateicīgiem par tādu cilvēku," pauda hokejists.

Sarunā ar Gunāru arī par pozitīvo domāšanu, pārliecības veicināšanu, savas lomas atrašanu komandā, kā arī neiztikt bez leģendārās rubrikas "Ātrais piecinieks".

Visu sarunu ar Gunāru Skvorcovu var noskatīties, abonējot sadaļu KLIK.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp