TVNET raidierakstu sērijā "Hokeja anatomija ar Jēkabu Rēdlihu" bijušais hokejists un tagadējais "Kurbada" U-13 komandas galvenais treneris Jēkabs Rēdlihs kopā ar sporta žurnālistu Mārtiņu Kļavenieku pievērš uzmanību hokeja smalkākajām niansēm, kas ikdienā paliek nepamanītas vai ir aizmirstas. Pasaules čempionāta hokejā laikā pēc katras Latvijas izlases spēles Jēkabs un Mārtiņš analizēs komandas paveikto kopā ar kādu īpašo viesi. Raidījuma 19. sērijā beidzot arī pirmā viešņa - vienmēr šarmantā un harismātiskā televīzijas raidījumu vadītāja Jana Duļevska.

Saruna ar Janu notika uzreiz pēc Latvijas hokeja izlases ceturtās spēles pasaules čempionātā Somijā, kurā pašmāju komanda piekāpās Čehijai ar 1:5, pirmo trešdaļu zaudējot ar bezcerīgo 0:5.

"Pirmais periods bija tāds, kāds bija. Pēc tam notika vārtsargu maiņa, pārējie arī saprata, ka ir jāmobilizējas. Tā tas bieži vien ir. Ne jau puiši paši grib, lai viņu vārtos met tās ripas," savas domas par Latvijas un Čehijas spēli izteica Duļevska.

Jana ir Latvijas izlases rekordista aizvadīto spēļu skaita ziņā Rodrigo Laviņa dzīvesbiedre, kā arī perspektīvā uzbrucēja Martina Laviņa mamma.

Sarunā viņa arī stāsta par to, kā ir apvienot šīs lomas, vienlaikus atrodot laiku arī sev. Jana uzskata, ka īstenam hokejistam jābūt vīrišķīgam, godīgam un jāciena savu valsti. Tieši šādas īpašības viņa ar vīru centusies iesakņot dēlam Martinam.

Vēl arī Duļevska atklās, kāpēc savulaik bija viena no pirmajām hokejistu sievām, kas domāja par savu karjeru un personīgo izaugsmi. Būs arī raidieraksta leģendārā rubrika "Ātrais piecinieks".

Video vairs nav pieejams. Video vairs nav pieejams.

Visu sarunu ar Janu Duļevsku var noskatīties, abonējot sadaļu KLIK.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp