TVNET raidierakstu sērijā "Hokeja anatomija ar Jēkabu Rēdlihu" bijušais hokejists un tagadējais "Kurbada" U-13 komandas galvenais treneris Jēkabs Rēdlihs kopā ar sporta žurnālistu Mārtiņu Kļavenieku pievērš uzmanību hokeja smalkākajām niansēm, kas ikdienā paliek nepamanītas vai ir aizmirstas. Pasaules čempionāta hokejā laikā pēc katras Latvijas izlases spēles Jēkabs un Mārtiņš analizēs komandas paveikto kopā ar kādu īpašo viesi. Raidījuma 20. sērijā viesojās Latvijas U-18 izlases uzbrucējs Dāvids Livšics.

Saruna notika uzriez pēc Latvijas hokeja izlases emocionālās uzvaras pār Austriju ar 4:3 pēcspēles metienos pasaules čempionātā Somijā.

Kopā ar Dāvidu pārrunājām spēli, kā tā gāja un kāpēc tomēr Latvijas komandai izdevās noslēgt cīņu uz pozitīvas nots.

Jaunais hokejists gan atzina, ka pats joprojām aktīvi trenējas tāpēc nereti pēc garās dienas vēlas atpūsties, nevis skatīties pasaules čempionāta mačus. Tas daļēji apstiprina pēdējos gados aktuālo hipotēzi, ka slavenais hokeja pavasaris vairs sevī neievelk tik daudz cilvēku, īpaši jaunāko paaudzi.

Sarunā ar Dāvidu mēģināsim izzināt, vai trenēties hokejā joprojām ir stilīgi, kādi ir viņa lielie mērķi, kā arī neiztikt bez leģendārās rubrikas "Ātrais piecinieks".

Sarunu ar Dāvidu Livšicu var noskatīties, abonējot sadaļu KLIK.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp