Teiciens “Katrs pats savas laimes kalējs”, šķiet, jāuztver kā neapstrīdams fakts, jo tikai mēs katrs varam noteikt, kā jutīsimies, kādām emocijām ļausimies, ko sasniegsim un ko darīsim, lai panāktu savus mērķus. Galvenā ir iedvesma un ticība sev. 27. maijā Rīgā notiks piektais iedvesmas “Forums Līdere”, kas apvienos spēcīgas personības un viņu dzīves stāstus. Viena no pasākuma viešņām — TV3 ziņu dienesta vadītāja vietniece Kristīne Anže. Piedāvājam sarunu ar Kristīni Anži, lai gūtu priekšstatu par to, kā mainījusies ikdiena ziņu dienestā un kā viņai izdodas emocionāli nepagurt negatīvās informācijas klāstā.

Kristīne Anže ir TV3 ziņu dienesta vadītāja vietniece, kino producente. Viņas ikdiena ir saistīta ar nepārtrauktu kustību, spēju ātri reaģēt, attīstību profesionālajā jomā. 2019. gada nogalē, pēc vairāk nekā 20 gadiem ēterā savu darbu noslēdza telekanāls LNT, kas bija pirmā Kristīnes darba vieta žurnālistikas sfērā.

“Runājot par LNT, tas bija ļoti sāpīgs process, jo cilvēki bija ilgstoši strādājuši stabilā, profesionālā komandā. Šīs izmaiņas sašūpoja gan TV3, gan LNT,” tā Kristīne.

Apvienojoties divām stiprām komandām, ir jākoncentrējas uz darba citādu organizēšanu, pielāgošanos un kopīgas valodas meklēšanu...

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp