Laikā kad anonīmi interneta troļļi piedzīvo uzvaras gājienu un teju vai nekad nevar noskaidrot viņu īstās personības, aktīvākie interneta lietotāji vienu anonīmo varoni tomēr ir sazīmējuši. Pateicoties neveikli publicētam ekrānšāviņam, izdevies noskaidrot, ka aiz viena no šādiem kontiem it kā slēpjas Maijas Armaņevas dzīvesbiedrs Māris Mežals.

Protams, Mārim Mežalam ir visas iespējas mēģināt attaisnoties, ka anonīmais konts nepieder viņam un tajā raksta, piemēram, deputātes Mārtužas brālis. Viņa paša facebook profilā gan ievietots ekrānšāviņš ar absolūti identisku komunikācijas stilu, kurā viņš sarunu biedru ne tikai apsaukā, bet raksta arī: “Davaj satiekamies, kaa vecis ar veci!” Kontekstā ar paša anonīmajiem komentāriem šāds aicinājums skan pavisam amizanti.

Māris ar “dzīvesstila influenceri” Maiju ir Šlesera partijas rindās, tāpēc likumsakarīgi, ka arī publiski ir ļoti kvēls jaunā politiskā spēka atbalstītājs. Tā kā partija apvieno cilvēkus, kas “atbalsta kristīgās vērtības”, caur šo prizmu wannabe anonīmos ierakstus sociālajā tīklā twitter lasīt kļūst vēl aizraujošāk. Es, piemēram, to uztveru kā tādu kristīgo vērtību esenci un paraugu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X