Māsas Kristina un Lea Papinas 20. gadsimta pirmajā pusē Francijā brutāli noslepkavoja sava darba devēja sievu un meitu, izraisot valsts mēroga skandālu un rosinot asas diskusijas Francijas inteliģences vidū par strādnieku šķiras attiecībām ar turīgo slāni.

Nozieguma diena bija drūma, tumša un lietaina. Pēc iepirkšanās māte ar meitu tūliņ steidzās uz Leonijas brāļa māju, kur bija paredzēts satikt Renē. Bija domāts, ka ģimene savās mājās neatgriezīsies līdz pašam vakaram.

Māsas tikmēr turpināja dienas darbus, no kuriem viens bija no darbnīcas izņemt gludekli. Kad gludeklis tika nogādāts mājās un pievienots elektrībai, radās īssavienojums un mājā pazuda elektrība. Tajā brīdī mājās negaidīti atgriezās Leonija un Ženevjeva. Kā stāstīja Kristina, kad Leonijai tika paskaidrots, ka gludeklis ir bojāts un mājā ir pazudusi elektrība, viņa sacēlusi pamatīgu traci.

Kristina noskaitusies un iebelzusi Leonijai pa galvu ar alvas kannu. Ženevjeva metusies māti aizstāvēt un uzbrukusi Kristinai. Saniknotā Kristina tad esot kliegusi: “Es viņas nositīšu!”

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X