Dziedātājs, raidījumu vadītājs un šovmenis Roberto Meloni intervijā TVNET Grupas tiešsaistes žurnālam "Klik" atklāj, kā mainījušās viņa dzīves prioritātes pandēmijas laikā. Vairāk laika viņš nolēmis veltīt ģimenei un ceļojumiem.

Nerimstošā enerģija un darba spars neļauj apstāties pie sasniegtā, tāpēc viņš gatavs jauniem izaicinājumiem. Šobrīd ar filmēšanas grupu šarmantais itālis ir dzimtajā Sardīnijā, kur top jauns raidījums “Roberto ar mīlestību no Sardīnijas”.

TVNET: Pastāsti, kādi šobrīd ir tavi darbi, pienākumi un radošie projekti!

Roberto Meloni: Janvārī noslēdzās manis vadītais kulinārijas raidījums televīzijā TV 24, pēc kura es vēlējos paņemt pauzi darbā televīzijā. Tiesa gan, nevaru apgalvot, ka pauze būs gara, jo jau esmu saņēmis dažādus piedāvājumus.

Turpinu vadīt pasākumus, kā arī dodos prezentēt savu pēdējo grāmatu “Pa bērnības garšām ar Roberto”, jo pandēmijas dēļ prezentācijas tika pārceltas. Ir arī dažādi reklāmas projektiņi, kuros piedalos.

Kad esmu Latvijā, ļoti daudz strādāju. Var teikt, ka burtiski dragāju. Līdzko esmu ārpus Latvijas, tā baudu atpūtu. Tiešām pēdējā laikā ļoti daudz ceļoju.

Šogad esmu pieņēmis lēmumu, ka man ir jābūt mājās – Sardīnijā biežāk nekā iepriekš. Šādu lēmumu pieņēmu, jo...

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp