Svarīgi izrādīt dusmas un izteikt neapmierinātību, jo tieši tas ir viens no galvenajiem cīņas līdzekļiem, kas var veicināt pārmaiņas. Jau gadu desmitiem Ziemeļamerikas hokeja līgas pievērušas acis uz dažāda rakstura seksuāliem uzbrukumiem, rasismu un cita veida pārkāpumiem. Ja citas profesionālās sporta līgas risina problēmas, tad hokeja sabiedrība 21. gadsimtā joprojām šāda veida pārkāpumos parāda savu neprasmi un nemākulību pareizi reaģēt uz radušos situāciju.

Šajā gadā Nacionālā hokeja līga (NHL) veica izmeklēšanu par 24 gadus vecas sievietes apgalvojumu, ka viņu esot izvarojuši astoņi Kanādas hokeja līgas (CHL) hokejisti. Tostarp daži no varmākām bija 2017./2018. gada Kanādas U-20 hokeja izlases zelta medaļas ieguvēji.

"Mēs centīsimies uzzināt visus notikuma faktus, ja kāds no 2018. gada apsūdzētajiem hokejistiem pašreiz ir NHL, mēs viņam piespriedīsim attiecīgo sodu, ja tas būs nepieciešams," sacīja NHL sabiedrisko attiecību pārstāvis. Kā ziņo medijs TSN, lielākā daļa incidentā iesaistīto dalībnieku, kuru vārdi netika atklāti, pašlaik spēlē vadošajā hokeja līgā...

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp