Džoanas Rišas pazušana ir viena no dīvainākajām neatrisinātajām mistērijām vēsturē. Lai kuru iespējamo izskaidrojumu tu lasītu, nekas skaidrāks nekļūst. Varbūt viņa bija problēmu mākta sieviete, kas devās meklēt laimi citā vietā, bet varbūt kļuva par šaušalīga nozieguma upuri.

Īsi pēc četriem pēcpusdienā Liliana atklāja, ka viņas māte ir pazudusi, bet mājas virtuvē viss nosmērēts ar “sarkanu krāsu”, kas vēlāk izrādījās asinis. Lai arī asiņu sliede sniedzās arī līdz Deivida gultiņai, tomēr bērns bija sveiks un vesels. Asinis bija redzamas arī pie Džoanas automašīnas. Virtuvē bija izmētāti papīra dvieļi un izskatījās tā, it kā kāds būtu mēģinājis asinis saslaucīt.

Telefons bija norauts no sienas un iesviests atkritumu grozā. Blakus tam atradās telefongrāmata, kas bija atvērta lappusē ar neatliekamās palīdzības telefona numuriem. Tiesa, zvanījis uz tiem neviens nebija. Uz sienas izmeklētāji atrada neidentificētu, asiņainu pirkstu nospiedumu. Nākamo gadu laikā tas tika salīdzināts ar vairāk nekā 5000 cilvēku pirkstu nospiedumiem, tomēr sakritība netika atrasta.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X