Pirmās formulas (F-1) sezonai pārsniedzot trešdaļas slieksni, sākam jaunu rubriku "Atskaņas no pēdējām sacīkstēm", kurā atskatāmies uz galvenajiem jautājumiem no aizvadītajā nedēļas nogalē notikušajām sacīkstēm.

Svētdien notikušajā Azerbaidžānas GP pārliecinošu uzvaru svinēja čempionāta līderis Makss Verstapens. Nīderlandiešu pilots finišā savam komandas biedram Serhio Peresam bija priekšā par vairāk nekā 20 sekundēm. Verstapena nelabvēļiem uzreiz gribēsies kliegt, ka ļaunie "Red Bull" 15 aplī atkal izmantoja komandas pavēli, liekot Peresam palaist garām Verstapenu. Realitāte gan bija mazliet citādāka...

Tāpat vērts atskatīties arī uz "Ferrari" kārtējo fiasko, kas liek uzdot jautājumu - vai cīņa par abiem šīs sezonas tituliem jau varētu būt galā? Protams, priekšā ir vēl liela daļa sezonas, bet "Ferrari" nometne šobrīd nenoliedzami ir "auzās".

Svarīgu rezultātu šajās sacīkstēs uzrādīja arī "McLaren" pilots Daniels Rikjardo, kurš šogad absolūti ir nonācis komandas biedra Lando Norisa ēnā.

Visbeidzot, vērts runāt arī par "Mercedes" nebeidzamajām likstām, kuras nu jau novedušas ne tikai pie psiholoģiskām, bet arī fiziskām sāpēm.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp